Geld verdienen met emails

geld verdienen met emails klikken

E-mails ontvangen voor geld, is een vorm van online verdienen dat niet erg veel geld oplevert, eenquêtes invullen voor geld verdient bijvoorbeeld beter. Ondanks dat het niet zo veel geld oplevert, zijn er toch genoeg mensen die dit thuiswerk doen. Waarom ze dit doen? Het is een erg gemakkelijke betrouwbare manier om extra geld te verdienen waarvoor je de deur niet uit hoeft. Ook is dit werk mogelijk voor jonge mensen, omdat je vanaf 12 jaar kunt deelnemen. Er zijn alleen wel een aantal punten waar je rekening mee dient te houden als je van start wilt met dit werk.

zinngeld geld verdienen met emails klikken

Hoe het mogelijk is om hier geld mee te verdienen

Bedrijven willen graag dat zo veel mogelijk mensen hun website bezoeken. De reden hiervoor is om bijvoorbeeld meer naamsbekendheid te krijgen of om meer verkopen te realiseren. Om meer bezoekers naar hun website te krijgen kunnen ze op verschillende manieren adverteren, één manier is om te betalen voor bezoekers of voor het mogen sturen van een e-mail.

Doordat er bedrijven zijn die willen betalen om een e-mail te kunnen sturen, kan jij hier geld aan verdienen. Als je eenmaal ingeschreven bent bij een website die bedrijven en mensen die e-mails willen ontvangen voor geld samenbrengt, dan kun je dagelijks verschillende e-mailtjes verwachten.

Hoe het in zijn werk gaat

Als je een betaalde e-mail ontvangt, dien vaak op een link te klikken. Op deze manier kan men nagaan dat jij de e-mail “gezien” hebt. Soms is het zo dat deze link pas na enkele seconden klikbaar is. Een andere keer dien je op een link te klikken die je naar een website stuurt, het is dan van belang dat je de website een aantal seconden bezoekt. Ook is het mogelijk dat je door gestuurd wordt naar een website waar je een spelletje dient te doen.

Hoeveel je verdient met dit werk


Per e-mail verdien je tussen een halve cent tot enkele centen. Het is dus zaak om zo veel mogelijk e-mails te klikken om er een leuk extraatje aan over te houden. Hiervoor is het aan te raden om je bij zo veel mogelijk bedrijven/websites aan te melden. Hierdoor krijg je namelijk een stuk meer mailtjes toegestuurd waarvoor je betaald krijgt. Om een inschatting te geven: Als je bij vijf goede websites aangemeld bent, zal je zo’n 15 a 20 euro per maand verdienen.

Tip:   Voor het aanmelden kun je het best een nieuw e-mail adres aanmaken. Deze kun je gratis aanmaken bij bijvoorbeeld microsoft of gmail. Op deze manier zorg je er voor dat je betaalde mailtjes niet tussen jouw privé mail komen.

John Roe
Internet ondernemer

Door je gratis in te schrijven bij onderstaande websites, zal je in korte tijd verschillende e-mailtjes ontvangen waar je voor betaald wordt om ze te lezen. Het aanmelden neemt wel wat tijd in beslag, maar hier wordt je ook voor beloond door een aanmeld bonus. Het is aan te raden om je eerst in te schrijven bij enkele websites, zodat je eerst kunt zien of dit werk wel iets voor jou is. Later is het altijd mogelijk om je bij zo veel mogelijk websites aan te melden om meer mailtjes te ontvangen.

Inschrijven voor dit werk kan bij deze websites

Inschrijven is mogelijk vanaf 16 jaar tenzij anders aangegeven.

Is dit werk betrouwbaar?

Dit werk is betrouwbaar, al is het wel aan te raden om bij een website in te schrijven die al langer bestaat. Zo ben je zeker dat er al geruime tijd mensen uitbetaald krijgen voor hun werkzaamheden. Op diverse websites is overigens ook te lezen hoeveel ze al uit hebben betaald aan mensen die bij hun werken.

Ervaring met e-mails lezen voor geld

Jaren geleden heb ik me bij diverse bedrijven aangemeld om dit werk te doen. Gelukkig had ik van te voren een nieuw e-mailadres aangemaakt, omdat er erg veel e-mailtjes binnen kwamen. Dit werk deed ik in combinatie met het geld verdienen met enquêtes. Het is een betrouwbare manier om extra geld te verdienen, het nadeel was alleen dat het niet zo veel betaalde. Het is in mijn ogen dan ook een erg makkelijke manier om iets extra te verdienen vanuit huis, zonder zelf eerst kosten te maken. Na loop van tijd ben ik met dit werk gestopt om manieren te vinden die beter betalen. Al deze manieren zijn ook te lezen op deze website.